Nekaj minut pred polnočjo je v Hudem Kotu na cesti Radlje-Ribnica na Pohorju prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik povozil pešca in odpeljal s kraja nesreče, ne da bi mu pomagal. 72-letnik je zaradi poškodb umrl.

Po do sedaj zbranih obvestilih policistov kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. V nepreglednem ovinku, približno kilometer pred Ribnico na Pohorju, je vanj trčil neznani voznik neznanega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil, sporočajo s Policijske uprave Celje.

72-letni pešec je na kraju nesreče podlegel poškodbam.

Poziv vozniku, ki naj bi imel poškodovano vozilo

Vozilo, za zdaj še neznanega voznika, je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu, ugotavljajo policisti. Poškodovano lahko ima tudi desno stransko ogledalo.

»Voznika, ki je povzročil prometno nesrečo pozivamo, naj se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113,« še sporočajo celjski policisti.

Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo možje v modrem prosijo, da o tem obvestijo Policijsko postajo Radlje ob Dravi na telefonsko številko 02 88 70 600 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko 080 12 00.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice