V zadnjih dneh so možje v modre obravnavali več prometnih nesreč, v katerih  so bili udeleženi pešci.

Celjski policisti so sporočili, da je za posledicami prometne nesreče, ki se je včeraj, nekaj minut pred 18. uro, zgodila v Ravnah na Koroškem, danes zjutraj v bolnišnici v Slovenj Gradcu, umrla 76-letna peška

V peško, ki je vozišče prečkala na prehodu za pešce, v bližini trgovine Spar, je trčil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dravograda. Peška je vozišče prečkala z njegove leve strani.

To je letošnja 26. smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, šesta na Koroškem. 

Lani sta v prometnih nesrečah na Koroškem umrli dve osebi. Na celotnem območju Policijske uprave, je lani v enakem obdobju kot letos, v prometnih nesrečah umrlo 12 ljudi, v celem letu 13.

Pešči, pazite nase!

V zadnjih dneh so možje v modrem na območju celjske policijske uprave obravnavali več prometnih nesreč, v katerih so bili udeleženi pešci. Zato znova opozarjamo voznike naj bodo še posebej pozorni na prisotnost pešcev v cestnem prometu.

Hkrati opozarjajo tudi pešce, naj se pred prečkanjem vozišč dobro prepričajo, če lahko to storijo varno. Prav tako naj pri hoji uporabljajo odsevnike in svetla oblačila, da bodo čimbolj vidni.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Ljudmila Uršič (nepreverjen)

Vlado

Starejše novice