Žrtev današnjega umora v prestolnici je po poročanju medijev slovenski igralec.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so bili danes zjutraj, okoli 9. ure, obveščeni o nasilnem dogodku na Trubarjevi ulici v Ljubljani, v katerem je umrl moški.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah 24ur.com naj bi šlo za znanega slovenskega igralca Gašperja Tiča, starega 44 let.

V stanovanju v središču Ljubljane se je po do sedaj znanih informacijah med dvema moškima, starima 44 in 20 let, vnel prepir. Mlajši je z ostrim predmetom poškodoval 44-letnika, ta pa je poškodbam na kraju dogodka podlegel. 

Foto: MGL

Obraz, ki se ga zagotovo spomnite

Gašper Tič je bil rojen v Kopru, v Mestne gledališču Ljubljansko pa je ustvaril vrsto izstopajočih likov. Nastopil je celo v dveh celovečernih filmih - kot Prešeren v Odi Prešernu ter kot Petelin v Kruha in iger. Posnel je veliko kratkih filmov in radijskih iger, za seboj pa ima tudi bogato televizijsko kariero. Za stvaritev lika Ana Liza v oddaji Spet doma na RTV Slovenija je leta 2006 prejel viktorja za posebne dosežke. Vodil je več silvestrskih oddaj, mlajši gledalci pa ga poznajo po vodenju oddaj Iz popotne torbe in Firbcologi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice