Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

Minuli konec tedna se je na Ormoškem zgodilo več prometnih nesreč.

V petek, 25. septembra 2020, so policisti Policijske postaje Ormož obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Policisti bodo povzročitelju izdali plačilni nalog.

Ob 21.53 so policisti v naselju Hum pri Ormožu obravnavali prometno nesrečo I. kategorije. Zoper povzročitelja bodo podali kazensko ovadbo, saj je nesrečo povzročil pod vplivom alkohola.

V soboto, 26. septembra 2020, ob 23.51 so bili policisti s strani občana obveščeni o motenju nočnega počitka. Na kraju je patrulja kršitev osebno zaznala, zato je kršitelju izdala plačilni nalog.

V nedeljo, 27. septembra 2020, ob 4.40 so policisti opravili ogled kraja prometne nesreče I. kategorije. Patrulja je na kraju ugotovila, da je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Vozniku so na kraju izdali plačilni nalog.

Ob 14.23 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči II. kategorije na relaciji Savci-Sveti Tomaž. Opravili so ogled in povzročitelju izdali plačilni nalog zaradi neupoštevanja prometnega znaka ustavi.

Ob 15.37 so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v naselju Trgovišče. Voznik osebnega avtomobila je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugo vozilo. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Ob 19.30 so bili policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije. Dogodek se je zgodil na lokalni cesti izven naselja Osluševci. Na kraju so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila trčil v srno in si poškodoval vozilo. Izdali so obvestilo o odstopu od ogleda.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice