Fotografija je simbolična.
Preverite, kaj se je v zadnjem dnevu dogajalo na območju Policijske postaje Ormož; objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov.

Včeraj ob 14.10 je policijska patrulja izven naselja Ormož na glavni cesti, pri odcepu za Hajndl, ustavila in kontrolirala voznika tovornega vozila. »V postopku je voznik napihal 0,32 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka, zaradi česar mu je bila prepovedana nadaljnja vožnja, začasno mu je odvzeto vozniško dovoljenje, izdan mu je plačilni nalog,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Ob 16.56 je oškodovanec prijavil kaznivo dejanje goljufije. Po zbranih obvestilih bodo policisti na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Ob 18.28 so v eni od trgovin v Ormožu policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine artiklov. Po zbranih obvestilih bodo na Okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Ob 22.51 so policisti posredovali v enem od stanovanjskih blokov v Ormožu, kjer naj bi prišlo do kršitve javnega reda in miru. Na kraju so policisti ugotovili, da do kršitve ni prišlo.

Ormoški policisti so obravnavali tudi dve prometni nesreči. Včeraj ob 17.14 so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Šlo je za povoženje divjadi v naselju Mihovce pri Veliki Nedelji.

Danes ob 6.15 se je podobna prometna nesreča I. kategorije zgodila še v kraju Savci. Voznica je z osebnim vozilom trčila v srno, žival je s kraja zbežala.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice