Fotografija je simbolična.
S Policijske postaje Ormož so poslali kronologijo pomembnejših dogodkov v zadnjih 24 urah.

Včeraj ob 13.47 je občan ormoške policiste obvestil o opaženih osebah, ki bi lahko bile tujci. »Patrulje so pregledale okolico in pri tem na območju gozda v Šalovcih izsledile 24 državljanov Pakistana, osem državljanov Bangladeša in dva državljana Indije. Po končanem postopku z osebami bomo osebe vrnili hrvaškim varnostnim organom,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

Ob 14.26 je ormoške policiste poklical občan, ki mu je neznani storilec odtujil sto evrov. »Patrulja je na kraju ugotovila, da je lastnik omenjeni denar spravil v etui mobilnega telefona, ki ga je pustil na mizi za stanovanjsko hišo, in odšel opravljat kmetijska dela. Ko se je vrnil, je opazil, da nima več denarja. Patrulja je na kraju sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja tatvine. Po zbranih obvestilih bomo napisali poročilo na državno tožilstvo,« so napovedali v ormoški policijski postaji.

Ob 14.35 uri so bili ormoški policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru. »Patrulja je na kraju ugotovila, da je prijavitelj naznanil lažno kršitev, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog,« so dejali na Policijski postaji Ormož.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Teroristicna skupina (nepreverjen)

Kdo financira migrante teroriste? Policija jih mora zaslisat in izvedet katera mafija jih financira in oskrbuje.

Starejše novice