Glavna cesta med Ptujem in Slovensko Bistrico je terjala že številna življenja. Danes moramo žal poročati o novi prometni nesreči s smrtnim izidom.

Danes zjutraj ob 7.45 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na glavni cesti med Kidričevim in Slovensko Bistrico, izven naselja Cirkovce.

V prometni nesreči sta čelno trčila voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila za prevoz perutnine. Obe vozili sta po trčenju zapeljali z vozišča.

»Gasilci so morali voznika osebnega avtomobila s tehničnim posegom rešiti iz vozila. Reševalci in zdravnica so mu na kraju nudili pomoč, vendar je ob 9.18 na kraju prometne nesreče umrl,« so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Na kraju dogodka več tisoč poginulih in ranjenih piščancev

Na kraju prometne nesreče je tudi večje število poginulih in ranjenih piščancev, saj jih je bilo na tovornem vozilu naloženih okoli 3.000. O tem so že obveščene pristojne službe.

Policisti zdaj opravljajo ogled kraja prometne nesreče. Več informacij bodo policisti podali danes ob 12. uri v izjavi za javnost.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Mada Faka (nepreverjen)

Po neuradnih podatkih se obeta 50% popust na Poli salamo.

Starejše novice