Slika je simbolična.
Ormoški policisti so minuli konec tedna obravnavali številne pomembne dogodke, med drugim več vinjenih voznikov, odtujitev kosilnice, prijete tujce, pa tudi primer najdenega denarja na bankomatu.

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure, 18. junija, do 7. ure, 21. junija, obravnavali nekatere pomembnejše dogodke.

Petek, 18. junij

Policisti so bili ob 7.41 obveščeni o poškodovanju betonskih stebrov in jeklenice v Vinskem Vrhu. Po opravljenem ogledu smo evidentirali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari.

Policiste je pošteni najditelj ob 9.35 pošteni najditelj obvestil, da je pred dvema dnevoma okrog 12. ure na bankomatu pri Novi KBM v Ormožu, našel 30 evrov gotovine oziroma bankovca v apoenih 10 in 20 evrov.

V naselju so ob 20.15 ustavili voznika kolesa z motorjem. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je mladoletnik vozilo vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, vozilo in registrske tablice pa so mu zasegli.

Zoper kršitelja bodo policisti podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Policisti so bili ob 21.15 obveščeni o tatvini vrtne kosilnice na območju naselja Podgorci. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v zadnjem tednu iz nezaklenjene garaže odtujil vrtno kosilnico.

Po zbranih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju

Sobota, 19. junij

Policisti so ob 11.50 obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini. Osumljencu so izrekli prepoved približevanja.

Ob 22.21 so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola.

Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper kršitelja pa bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Nedelja, 20. junij

Policisti so imeli ob 00.50 v postopku voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola.

Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja, zoper kršitelja pa bodo podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Ormožu.

Policisti so ob 05.56 kontrolirali voznika, ki je v vozilu prevažal štiri državljane Iraka, ki so na nedovoljen način vstopili v državo. Zoper dve osebi so policisti odredili pridržanje po zakonu o kazenskem postopku.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualne predsednice države?

Starejše novice