Fotografija je simbolična.
Minuli konec tedna je v murskosoboškem mestnem parku prišlo do napada, v katerem je več oseb napadlo mlajšega moškega. Žrtev se še vedno zdravi v UKC Maribor.

Po informacijah, ki smo jih dobili od osebe blizu žrtve, so v soboškem parku napadli R. Ž. iz Lendave in ga hudo pretepli. Žrtev napada naj bi bil aktivist za pravice istospolno usmerjenih in partner Nejca Reka, znanega tudi kot zvezdnika resničnostnega šova Bar. 

35-letni R. Ž. se je med zabavo v bližnjem lokalu umaknil na zrak, kjer naj bi ga izza hrbta napadlo več oseb.

Podrli naj bi ga na tla in brcali po celem telesu. Po naših infromacijah so mu zlomili več reber in huje poškodovali ledvico, za katero še ni znano, ali jo bodo zdravniki morali odstraniti. 

Žrtev se še vedno zdravi v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

Je vzrok za napad homofobija?

Resničnostni zvezdnik je s partnerjem na družbenih omrežjih odprl posebno stran, Rainbow kings Slovenia, kjer delita skupne posnetke. Javnosti namreč želita omogočiti vpogled v življenje istospolnega para, sta pred časom povedala za Žurnal24.

Ali je bila njuna istospolna usmerjenost vzrok napada, za zdaj še ni znano. 

Spomnimo, da je to že tretji napad v Soboškem parku v zadnjih štirih mesecih. Zanimivo pa je tudi, da soboški policisti v vsakodnevnih policijskih poročilih niso poročali o napadu, ki se je zgodil v času Soboških dni, prav tako pa ne o tem zadnjem napadu.

Za več informacij smo se obrnili tudi na policiste, vendar njihov odgovor še čakamo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice