Policisti so na območju Policijske uprave Celje minuli konec tedna obravnavali 242 interventnih dogodkov, izpostavljamo ključne.

V petek okoli pol osmih zjutraj so policisti pri mejni kontroli pri vstopu v Slovenijo na območju Policijske uprave Celje v podvozju slovenskega tovornega vozila odkrili dva ilegalna prebežnika. Državljana Maroka in Alžirije so po opravljenih postopkih policisti že predali hrvaškim varnostnim organom.

Minuli konec tedna so zaznamovala številna poškodovanja avtomobilov

V petek so policisti na Ulici V. prekomorske brigade v Celju obravnavali poškodovanji dveh vozil. Na obeh je neznani storilec prebodel po eno pnevmatiko in z ostrim predmetom na vozilih naredil risa.

Na Prevaljah je neznani storilec na osebnem vozilu, parkiranem na parkirnem prostoru podjetja, prerezal vse štiri pnevmatike. Dve poškodovanji vozil so policisti obravnavali tudi na Kidričevi ulici v Velenju, spet je šlo za uničevanje pnevmatik.

Na Mariborski ulici v Celju je neznani storilec s petih novih vozil na parkirišču podjetja ukradel vsa platišča s pnevmatikami ter tri zračne blazine.

V Šentjurju je neznanec vlomil v kabino tovornega vozila in ukradel plačilno kartico. Na območju Ljubljane je s kartico plačal gorivo v vrednosti 900 evrov.

V Hrastovcu se je v petek zvečer v prometni nesreči huje poškodovala 20-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča in trčila v drevo.

V soboto je v Zgornjem Gabrniku neznani storilec na osebnem vozilu z ostrim predmetom naredil več risov in poškodoval luči.

Včeraj so celjske policiste iz Splošne bolnišnice Celje obvestili, da je pri njih pomoč iskal 73-letni pešec, v katerega je v soboto okoli 23.45 na Cesti v Gaj na Bregu pri Polzeli trčil kolesar. Oba sta padla. Udeleženega kolesarja prosijo, da zaradi razjasnitve okoliščin nesreče pokliče na telefonsko številko 113.

Včeraj okoli 16. ure je na pešpoti na ulici Ob železnici v Celju otrok s kolesom trčil v 84-letni peško. Ta je padla in se lažje poškodovala. Otrokova starša sta peški pomagala vstati, podatkov si niso izmenjali. Peška je zaradi lažjih poškodb poiskala zdravniško pomoč v celjski bolnišnici. Zaradi razjasnitve okoliščin policisti pozivajo starše otroka, ki je s kolesom trčil v peško, da pokličejo na telefonsko številko 113.
 Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice