Zaradi neupoštevanja prednosti je prišlo do prometne nesreče, v kateri je bila ena oseba hudo poškodovana.

Včeraj, nekaj pred deseto uro, je na cesti med Moškanjci in Borovci prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili ter poškodovane štiri osebe. Po poročanju Policijske uprave Maribor je do nesreče prišlo, ko je 69-letni moški, ki je peljal po lokalni cesti iz smeri Mezgovcev ob Pesnici, pri naselju Strelci zapeljal na glavno cesto, pri tem pa ni upošteval prometnega znaka "Ustavi", temveč je brez ustavljanja zapeljal na prednostno cesto. Takrat je iz smeri Moškanjcev pripeljal 41-letni voznik osebnega avtomobila ter trčil v v vozilo 69-letnika.

Povzročitelj huje poškodovan

V vozilu, ki ga je vozil 69-letni moški, sta bili še dve sopotnici, stari 21 in 66 let. Obe sta v nesreči bili lažje poškodovani, medtem ko je voznik utrpel hujše poškodbe. Lažje se je poškodovala tudi 46-letna sopotnica v drugem osebnem avtomobilu. Vse so z reševalnimi vozili prepeljali v SB Ptuj, kjer so jih zdravniško oskrbeli. 

Vozniku, ki je povzročil prometno nesrečo, bodo policisti izdali plačilni nalog, pristojnemu tožilstvu pa bodo podali tudi poročilo. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice