Policisti na deponiji odpadkov iščejo morebitne ostanke človeškega telesa.

Na odlagališču odpadkov v Dolgi vasi naj bi neka ženska med brskanjem po smeteh naletela na človeške ostanke, natančneje na žensko glavo. To naj bi se zgodilo že prejšnji teden, a kot pravijo sorodniki najditeljice, ta takrat zaradi strahu in šoka tega ni prijavila policiji.

Policija je dostop do odlagališča odpadkov v Dolgi vasi, s katerim upravlja CERO Puconci, sicer zaprla, na kraj pa naj bi poslali ekipo preiskovalcev, ki bodo z izurjenim psom poskušali najti morebitne ostanke človeškega telesa.

Da je v teku preiskava, so nam že potrdili v podjetju CERO Puconci ter dodali, da sodelujejo s policijo ter jim nudijo potrebno pomoč. Uradno potrditev s strani policije še čakamo.

Preiskavo morebitnega kaznivega dejanja preiskuje tudi murskosoboška policija

»Policisti smo bili včeraj, 5.12.2017 obveščeni, da naj bi se na enem izmed odlagališč odpadkov v Pomurju  nahajal del človeškega telesa. V zvezi pridobljene informacije izvajamo določene aktivnosti v zvezi potrditve morebitnega kaznivega dejanja, zavarovanja sledov in predmetov kaznivega dejanja. Več informacij vam bomo posredovali po končanih aktivnostih,« so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice