Aleksandar in njegov pes Blisk (vir: Policijska uprava Ljubljana).
Svojci pogrešajo 53-letnega Aleksandarja, ki je včeraj neznano kam izginil s svojim psom po imenu Blisk. Policisti pravijo, da ima moški zdravstvene težave in je lahko tudi nepredvidljiv.

Policisti Policijske postaje Vrhnika so bili danes obveščeni, da svojci od včeraj pogrešajo 53-letnega Aleksandarja Polšaka iz Metlike.

Aleksandar je visok okoli 175 cm, srednje postave, svetlih kratkih las in modrih oči. Nazadnje je bil oblečen v modre jeans hlače in bež jakno, na glavi pa je imel slamnik.

Nazadnje je bil viden včeraj okoli 11. ure na območju Črnuč v Ljubljani, od koder se je odpeljal z osebnim vozilom znamke Renault kangoo, registrske številke NM DZ-385.

S seboj je vzel tudi svojega psa pasme ameriški staford, belo rjave barve, z imenom Blisk. Domnevno bi naj potoval v smeri Nemčije, kjer bi se tudi lahko nahajal. Gre za osebo z zdravstvenimi težavami, ki je lahko tudi nepredvidljiva, še sporočajo policisti.

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi in iskanjem ni bil najden, svojci in policisti prosijo za informacije. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani, osebi tako prosijo, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Starejše novice