Policisti so v minulem dnevu zasegli kar nekaj vozil ...

Včeraj zvečer so policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavali 25-letnega voznika, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z neregistriranim vozilom. Vozilo so mu zasegli. 

Policisti so zvečer obravnavali še 56-letnika, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Napihal je 0,62 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. Tudi njemu so zasegli vozilo. 

Včeraj popoldne je bilo zaseženo tudi kolo z motorjem. Policisti Policijske postaje Maribor so v postopku s 55-letnikom ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa je bilo neregistrirano. 

Neregistriran osebni avtomobil je bil zasežen tudi 48-letniku, ki ni posedoval veljavnega vozniškega dovoljenja. V organizmu je imel kar 0,74 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

Brez vozila pa je ostal še 19-letnik, ki je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil neregistriran osebni avtomobil.

Voznik huje telesno poškodovan

53-letni voznik kolesa z motorjem je včeraj popoldne zaradi neupoštevanja prednosti v Peklu trčil v osebni avtomobil in se pri tem huje poškodoval.

Vrnili so ju na Hrvaško

Včeraj so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, na priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak odkrili dva tujca, ki sta želela na tak način nedovoljeno vstopiti v državo. Oba so vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice