Posnetek zaslona videa aretacije, ki ga je v uredništvo Mariborinfo poslal bralec.
Drama na območju priljubljene gramoznice. Ker 30-letnik ni upošteval navodil policistov, so ti uporabili prisilna sredstva.

Na območju Športno rekreacijskega centra Green Lake se je včeraj v popoldanskih urah odvijala prava mala drama, sporoča bralec Mariborinfo.

Moški, ki je na glavi nosil motoristično čelado, oblečeno je imel potapljaško obleko, v rokah pa je nosil bejzbolsko palico, je po pričevanju očividcev otipaval dekleta, ki so se ob gramoznici prepuščala sončnim žarkom. 

»Ljudje so ga prijavili policiji,« je zapisal bralec Mariborinfo in - kot je razvidno iz posnetka - je policija na prizorišču nenavadnega dogajanja moškemu odvzela prostost, čemur se je slednji upiral.

Policijska uprava Maribor: Kršil je javni red in mir

Kot so glede primera sporočili iz Policijske uprave Maribor, so policisti Policijske postaje Ptuj včeraj popoldne v okolici Kidričevega obravnavali kršitev javnega reda in miru.

Ker 30-letnik ni upošteval navodil policistov, so bila uporabljena prisilna sredstva. Izdan mu je bil plačilni nalog, so še sporočili mariborski policisti. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice