Slika je simbolična.
Mariborski policisti so ujeli 22-letnika, ki je na štajerski avtocesti za 91 kilometrov na uro presegel omejeno hitrost.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so v petek, 2. junija, opravljali meritve hitrosti z laserskim merilnikom na avtocesti A1, na odseku, kjer je hitrost omejena na 100 kilometrov na uro

Okrog polnoči so ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila, 22-letni državljan Bosne in Hercegovine, z začasnim bivališčem na našem območju, izven naselja Slivnica, vozil s hitrostjo 191 kilometrov na uro.

V postopku so policisti ugotovili, da je osebnemu avtomobilu potekla veljavnost prometnega dovoljenja. 

Predpisana sankcija za ugotovljen prekršek je 1200 evrov in devet kazenskih točk. Za prekršek poteka prometnega dovoljenja pa je predpisana globa 500 evrov.

Vlom v stanovanjsko hišo na Studencih

Mariborski policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na območju Studencev v Mariboru, kjer je neznani storilec vlomil skozi okno. 

Odtujil je predvsem gotovino in več kosov zlatnine

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 211 klicev, med 68 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. 

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • devet prometnih nesreč I. kategorije,
  • dve prometni nesreči II. kategorije,
  • 11 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega štiri v zasebnem prostoru.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice