Policisti so včeraj obravnavali več vlomov v stanovanjske prostore v času odsotnosti. Nepridipravi so pokradli zlatnino, televizor, prenosnik in celo motoristično opremo.

Ptujski in mariborski policisti so včeraj obravnavali vloma v stanovanjski hiši v  času, ko so bili lastniki odsotni. Vloma sta bila v obeh primerih izvršena skozi stranska vrata, kar nakazuje, da je tudi tem potrebno posvečati pozornost pri odhodu od doma. Ptujski policisti so obravnavali še padec 81-letne kolesarke, ki se je hudo poškodovala.

Vlomil skozi balkonska vrata spalnice

Neznani storilec je med 23. in 26. julijem skozi balkonska vrata spalnice vlomil v stanovanjsko hišo na Ormoški cesti na Ptuju. V hiši je našel in odtujil več različnih kosov zlatnine. Lastnike je pri tem oškodoval za okoli 5.000 evrov.

Ukradel je še motoristično opremo

Neznani storilec je med 19. in 26. julijem skozi stranska vrata vlomil v stanovanjsko hišo Na Dobravi v Miklavžu na Dravskem polju. Iz hiše je odtujil LCD televizor, gorsko kolo, prenosni računalnik in celo motoristično čelado ter kombinezon. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

Kolesarka se je hudo telesno poškodovala

Včeraj, okoli 11. ure dopoldne, je 81-kolesarka vozila kolo po Ormoški cesti na Ptuju, po površini, ki ni namenjena kolesarjem. Med kolesarjenjem je padla in se hudo telesno poškodovana. Z reševalnim vozilom so jo prepeljali v SB Ptuj. Policisti ji bodo po hitrem postopku o prekršku izrekli globo, sestavili pa bodo tudi poročilo pristojnemu tožilstvu. 
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice