Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske uprave Maribor.

Neznani storilec je med 18. in 20. septembrom 2020 vlomil v stanovanjsko hišo v Zrkovcih. Najprej se je po lestvi povzpel do okna spalnice in ga z neznanim predmetom skušal odpreti na vzvod. Dvignil je tudi žaluzije, vendar mu vlom ni uspel. Zato je odšel na teraso in v hišo vlomil skozi terasno okno.

V hiši je našel in si protipravno prisvojil denar in zlatnino. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov.

Belgijec prevažal Iranca

Sinoči, 20. septembra 2020, so policisti v Moškanjcih ustavili 53-letnega voznika osebnega avtomobila belgijskih registrskih oznak, državlja Belgije. Ugotovili so, da je v vozilu prevažal državljana Irana.

Obstaja utemeljen sum, da je storil kaznivo dejanje prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države. Zato so vozniku odvzeli prostost in ga pridržali. Tudi postopek z Irancem še poteka.
 

Policisti so obravnavali pet prometnih nesreč

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 213 telefonskih klicev. Od tega je bilo 63 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije

V tem času so policisti Policijske uprave Maribor med drugim obravnavali 15 kaznivih dejanj, tri prometne nesreče I. kategorije, dve prometni nesreči II. kategorije, pet prijav kršitev javnega reda in miru ter en nedovoljen prehod državne meje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice