Fotografija je simbolična.
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 15. maja, ob 11.35 so policisti na policijski postaji od oškodovanca sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja grožnje. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 23.11 so vozniku osebnega avtomobila v okolici Ormoža odvzeli registrske tablice, ki jih bodo poslali na upravno enoto. Veljavnost prometnega dovoljenja je namreč potekla. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo.

V soboto voznica pobegnila s kraja prometne nesreče

V soboto, 16. maja, ob 9.50 so bili policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije s pobegom v naselju Hardek. Na kraju so ugotovili, da je voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v parkiran skuter. Ta se je ob trčenju prevrgel, voznica pa je po trčenju odpeljala s kraja. Zoper povzročiteljico bodo uvedli hitri postopek.

Ob 22.58 so policisti v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji zaustavili voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,37 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Na kraju so mu izdali plačilni nalog.

Ob 23.33 so v naselju Žerovinci zaustavili voznika osebnega avtomobila. Alkotest je pokazal 0,4 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so vozniku začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Na kraju so mu izdali plačilni nalog.

V nedeljo sta se sporekli sosedi

V nedeljjo, 17. maja, ob 17.40 so bili policisti obveščeni o verbalnem sporu med sosedama v naselju Šardinje. Po vseh zbranih obvestilih bodo izrekli ustrezen ukrep.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice