Policisti Policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog v času od 7. ure včeraj do 7. ure danes obravnavali naslednje pomembnejše dogodke.

Patrulja je ob 16.30 ustavila in kontrolirala voznika začetnika, ki je vozil osebni avtomobil. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola mu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in vročen plačilni nalog.  

Ob 20.01 so opravili ogled kraja poškodbe osebnega avtomobila na parkirnem prostoru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom zaradi nepravilnega premika trčil v zadnji del pravilno parkiranega vozila. Zadeva zaključena z uradnim zaznamkom.

V času od 5. oktobra 2020 pa do 18. oktobra 2020 se na območju Policijske uprave Maribor izvaja poostren nadzor za zagotavljanje večje varnosti pešcev.

V času od 12. oktobra 2020 pa do 18. oktobra 2020 se na območju Policijske uprave Maribor izvaja tudi poostren nadzor nad tovornimi vozili in avtobusi.

V kolikor bi kdo opazil sumljive osebe, za katere je sumiti, da so lahko neupravičeno vstopile v Slovenijo, možje v modrem naprošajo, da o tem obveščajo policijo na telefonski številki 02 741 08 50 ali 113.

Ormoški policisti pa bodo opravljali redne naloge s področja javne varnosti in kontrolo udeležencev v cestnem prometu, kjer bodo dajali poudarek na kršitve, ki so najpogostejši vzrok prometnih nesreč - prekoračitve hitrosti, vožnja pod vplivom alkohola, mobitel in drugi.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice