FOTO: Bralec Mariborinfo
Možje v modrem so bili zjutraj obveščeni o smljivem vozilu na območju Ptuja. Ugotovili so, da je bilo vozilo ukradeno na Hrvaškem, osebe v njem pa so bile udeležene v prometni nesreči v bližini Tepanja.

Danes, okoli 7.30 so bili policisti Policijske uprave Maribor obveščeni o pojavu sumljivega vozila in oseb na območju Ptuja. Operativni klicni center PU Maribor je v tej zvezi organiziral preveritev informacije in zato angažiral več policistov oziroma patrulj.

Z zbiranjem obvestil in preverjanjem informacije so policisti ugotovili, da je opisno vozilo po avtocesti iz smeri Ptuja proti Slovenski Bistrici, zaradi česar so aktivnosti za izsleditev vozila usmerili v tej smeri.

Vozilo ukradeno na Hrvaškem

Pri nadaljnjem postopku je bilo ugotovljeno, da so se v vozilu prevažale štiri osebe, ki so bile z vozilom v bližini Tepanja udeležene v prometni nesreči. Za vozilo je bilo ugotovljeno, da je bilo tekom noči ukradeno v Republiki Hrvaški.

Policija v tej fazi opravlja aktivnosti v zvezi s prometno nesrečo in preverja informacije o okoliščinah prestopa državne meje. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice