*Slika je simbolična
Voznik osebnega avtomobila je, da bi preprečil trčenje, zavil v desno, najprej na bankino, nato pa se je vozilo prevrnilo po brežini navzdol še pet metrov.

Na regionalni cesti izven naselja Libanja na relaciji Ormož - Ljutomer se je ponoči okoli 2. ure zgodila prometna nesreča druge kategorije, so sporočili policisti iz Policijske postaje Ormož. 

V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila in voznik osebnega avtomobila, ki je, da bi preprečil trčenje, zavil v desno najprej na bankino, nato pa se je vozilo prevrnilo po brežini navzdol še pet metrov.

Po besedah policije sta bila v tem vozilu voznik in sopotnik telesno lahko telesno poškodovana. Neznani voznik drugega vozila, je brez ustavljanja nadaljeval vožnjo v smeri Ljutomera.

Gasilci PGD Ormož so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in nudili pomoč pri oskrbi in prenosu poškodovancev reševalcem NMP, ki so poškodovani osebi prepeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.

Zaradi razjasnitve okoliščin naprošamo morebitne očividce in voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v smeri Ormož - Ljutomer, da se zglasijo na Policijski postaji Ormož ali pokličejo na telefonsko številko 02 741 08 50 ali 113 ali na anonimno telefonsko številko 080 1200.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice