Zamaskiran in oborožen storilec skušal oropati prodajalno. Če imate kakršnekoli informacije v zvezi z dogodkom, obvestite policijo!

Sinoči, nekaj pred 21. uro je bilo v Mariboru storjeno kaznivo dejanje poskusa ropa. Kot pojasnjujejo v Policijski upravi Maribor, je v prodajalno prišel neznani moški z masko na obrazu, pristopil do zaposlene pri blagajni, ji v hrbet uperil pištolo in zahteval denar.

»Pristopil je do blagajne in nameraval vzeti denar, vendar je ni uspel takoj odpreti. Takrat je v prodajalno vstopila nova stranka, kar ga je prestrašilo in je zbežal iz prodajalne,« so zapisali v mariborski policijski upravi.

Zamaskirani ropar na begu

Policisti so opravili pregled ožje in širše okolice, vendar storilca niso uspeli izslediti. Gre za moškega, visokega okoli 185 centimetrov, suhe postave. Oblečen je bil v črno jakno s kapuco, modre kavbojke in črne športne copate, na prstih beli. Na glavi je imel masko s smrtno glavo.

Policisti hkrati naprošajo vse, ki bi o storilcu karkoli vedeli, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice