Fotografija je simbolična.
S Policijske uprave Maribor poročajo o požaru stanovanjske hiše.

Včeraj, 4. oktobra 2020, malo pred 13.30 je zagorelo v prizidku stanovanjske hiše na Petrovičevi ulici v Mariboru. Od tam se je požar po zunanji strani stavbe razširil v prvo nadstropje, kjer je ožgal fasado in ostrešje. Zgorelo je tudi skoraj 50 kvadratnih metrov ladijskega poda.

Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je zagorelo v priročnem skladišču ročnega in raznega materiala v izmeri osem kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci Gasilske brigade Maribor in Prostovoljnega gasilskega društva Brezje.

Vzrok požara je napaka v električni omarici. Materialna škoda znaša okoli 30.000 evrov.

Policisti bodo pristojnemu tožilstvu podali poročilo.

Zgodilo se je osem prometnih nesreč

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 260 telefonskih klicev. Od tega je bilo 68 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so policisti Policijske uprave Maribor med drugim obravnavali 12 kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč I. kategorije, eno prometno nesrečo II. kategorije, eno prometno nesrečo IV. kategorije, 11 prijav kršitev javnega reda in miru, požar in en nedovoljen prehod državne meje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice