Fotografija je simbolična.
Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 372 klicev, od tega 104 interventne oziroma takšne, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V tem času so možje v modrem obravnavali dva nedovoljena prehoda državne meje. Sinoči, ob 18.15, so policisti na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje na priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak odkrili skritega državljana Afganistana, ki je želel na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. 

Po končanem postopku so ga policisti zavrnili nazaj na Hrvaško.

Danes, tik pred 5. uro, pa so policisti na Ptuju prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nedovoljeno vstopila v državo. Postopek s tujcema še poteka.

Pijani mopedist se je lažje poškodoval

Včeraj, nekaj po 13. uri, je v Mali vasi pri Ormožu, zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, po vozišču padel in se lahko telesno poškodoval 58-letni mopedist. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

V postopku mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da je imel v organizmu 1,53 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

Zoper kršitelja bodo policisti podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Dragan Krstić (nepreverjen)

Hotel se je včlanit v štajersko vardo pa so ga prej policaji ujeli. Šiško se bo pritožil.

Starejše novice