Foto: Facebook Mestni kino Ptuj
V Mestnem kinu Ptuj so že drugič gostili mladega filmskega ustvarjalca Roka Vrbana, ki je predstavil kratki film Igra.

Že drugič je Mestni kino Ptuj gostil mladega filmskega ustvarjalca Roka Vrbana, ki je skupaj z ekipo, ki jo sestavljajo tudi Ptujčani, predstavil kratki igrani film z naslovom Igra. Premierna projekcija filma je potekala v petek, 29. decembra.

Poleg režiserja Roka Vrbana so bili prisotni tudi igralci Tomi Petek, Renata Frank, Pia Kermel Žamut, Tilen Kolar, Klavdija Janžekovič, Davor Vrban in Nina Vrban ter drugi člani filmske ekipe.

Skrivnostna srhljivka Igra

Zgodba skrivnostne srhljivke Igra traja dobre pol ure in predstavlja odnos med študentom in žensko, ki se po 20 letih odloči končati diplomo iz matematike. Študent, ki žensko inštruira, ima svoje namene, ženska pa svoje. Njun odnos se kaj kmalu spremeni in karte se pomešajo. Ko se v zgodbi pojavi še druga punca, se stvari popolnoma obrnejo na glavo.

Kdo je mladi filmski ustvarjalec?

26-letni Rok Vrban prihaja iz Maribora, trenutno pa živi v Nemčiji. Kratki igrani film Igra je že njegov drugi filmski projekt. Marca 2016 je izdal svoj prvi filmski projekt z naslovom Ko se spet srečava, ki so ga prav tako predvajali v Mestnem kinu Ptuj. Rok trenutno končuje magistrsko nalogo iz področja ekonomije, filmsko ustvarjanje pa je njegova strast in užitek. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice