Marko Čuš, sirarna Čuš, Vinko Mandl, Ptujska Klet, mama nagrajenke Larise Šuc, Barbara Šuc, ter Mladen Delin, umetniški vodja in direktor festivala Arsana (Foto: Ivana Ilec).
Na festivalu Arsana želijo izkazati vpetost festivala v lokalno skupnost in uspešno sodelovanje z bližnjimi podjetji.

Na mednarodnem glasbenem festivalu Arsana 2018 se že pripravljajo na veliko otvoritev 10. obletnice s kralji A-capella glasbe, Naturallly 7 (Združene države Amerike), ki bo v petek, 20. julija, ob 20.30 na dvorišču minoritskega samostana.

Dve vstopnici za nagrajenko

Kot je povedala Alenka Čuš iz službe za odnose z javnostmi, so v ta namen srečni nagrajenki, Larici Šuc, podelili dve vstopnici za koncert ter 10 vin Ptujske kleti in 10 sirov sirarne Čuš, s čimer želijo na Arsani izkazati vpetost festivala v lokalno skupnost in uspešno sodelovanje z bližnjimi podjetji, ki podpirajo festival s svojimi izdelki.

»Iskrene čestitke ob jubilejni obletnici festivala Arsana, obenem pa se vsem zahvaljujem za nagrado. Sire bom ob kozarcu dobrega vina ponudila svojim bližnjim in prijateljem na skupnih druženjih v prijetnih poletnih dneh. Nekdo izmed nas pa se bo udeležil tudi prihajajočega koncerta skupine Naturally 7,« je pojasnila Čuševa.

Še dobrodelna akcija za otroke

Za 10. obletnico prav tako pa napovedujejo veliko dobrodelno akcijo z naslovom Za otroke Podravja (Haloze, Slovenske Gorice), ki jo bodo organizirali v sodelovanju z Rdečim Križem Ptuj, Radiem 1 in Pikapolonico. RK Ptuj bo na naslovu Natašina pot 1/A, 2250 Ptuj – v prostorih gasilskega doma od 1. do 31. julija zbiral oblačila, šolske potrebščine in igrače za otroke Podravja.

»Vabimo vas, da se akcije po svojih najboljših močeh udeležite. Skupaj očistimo omare in razveselimo ptujske otroke. Sicer pa lahko dobrodelno akcijo obiščete tudi na stojnici letošnjega otroškega festivala Arsana od 21. do 28. julija,« še sporočajo.

Preberite še

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice