Gre za njihov največji mednarodni uspeh doslej oziroma verjetno za enega največjih prebojev katerekoli slovenske vokalne zasebe nasploh. 

Skupina Vox Arsana, ki velja za edinstven vokalni kvartet v jugovzhodni Evropi, je bila povabljena k sodelovanju v mednarodnem glasbenem projektu The Worldwide Holiday Special, v katerem skupaj s sedmimi drugimi vokalnimi zasedbami iz osmih različnih držav nastopa s svojo praznično vokalno priredbo O Come, All Ye Faithful.

Skupaj bodo zapeli tudi božično popevko Christmas Time Is Here


V oddaji sodelujejo Highline Vocal Jazz iz New Yorka, The Niskas iz Minnesote, Groove for Thought iz Washingtona, Touche iz Danske, The Company iz Filipinov, Accent iz Švedske, Francije, Anglije, Kanade in ZDA, Sambaranda iz Brazilije ter Vox Arsana iz Slovenije.

»V enournem programu se bo najprej predstavila vsaka skupina posebej, na vrhuncu večera pa se bodo vsi pevci pridružili voditeljici večera, sopranistki Cheryl Bentyne iz legendarne skupine Manhattann Transfer (10 Grammy Awards). Skupaj bodo zapeli večno božično popevko Christmas Time Is Here,« je sporočil umetniški vodja Mladen Delin in dodaja, da gre za njihov največji mednarodni uspeh doslej oziroma verjetno za največji preboj katerekoli slovenske vokalne zasebe nasploh. 

Gostitelj je skupina Manhattan Transfer, ki ima 10 grammyjev in veljajo za žive legende vokalne glasbe na svetu.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice