Foto: Facebook
Bolnemu Krisu Zudichu iz Kopra, ki nujno potrebuje najdražje zdravilo v zgodovini, bodo Ptujčani pomagali s posebnim dobrodelnim dogodkom.

V Javnih službah Ptuj so objavili dopis, s katerim vse podjetnike in ponudnike storitev vabijo k sodelovanju na vseptujskem dogodku Ptuj za Krisa. Dogodek bo prihodnji petek, 4. oktobra, ob 15. uri na Mestnem trgu na Ptuju. Potekal bo pod pokroviteljstvom županje Mestne občine Ptuj Nuške Gajšek.

»Zagotovo vam je poznana zgodba 19-mesečnega Krisa z redko dedno mišično-žilno boleznijo. Zdravilo, ki bi mu pomagalo, stane 2,3 milijona evrov, časa pa ima le še štiri mesece, saj ga lahko prejme do drugega leta starosti. Odziv na zbiranje sredstev je izjemen in ne moremo mimo tega, da kot družbeno odgovorno podjetje ne pomagamo tudi mi, a sami ne bomo zmogli. Menimo, da je sedaj pravi čas, da stopimo skupaj,« so pozvali v Javnih službah Ptuj.

Podjetniki lahko prispevajo ali svoje storitve ali izdelke, ki jih bodo na dobrodelnih stojnicah obiskovalcem ponudili v zameno za dobrodelne prispevke.

Za sodelovanje pri dobrodelnem dogodku Ptuj za Krisa se je mogoče dogovoriti na telefonski številki 031 684 808.

Nekatera ptujska podjetja sredstva za Krisa že zbirajo

Denar za drago zdravilo ponekod že zbirajo, odzvali so se tudi v ptujski Pivnici Zlatorog.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice