V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 23. januarja, opravili 2975 testiranj na koronavirus in potrdili 537 novih okužb, gre za 18,1-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 2140 PCR testov, od katerih je bilo 503 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 23,5-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 835 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 34, gre za 4,1-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 159.050.

Na Covid Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Podravju 113 novih okužb v 27 občinah

Po okužbah prednjači Maribor, kjer so odkrili 35 novih okužb s koronavirusom. Sledi Slovenska Bistrica z dvajsetimi in Ptuj s šestimi novimi okužbami. V občini Hoče - Slivnica so odkrili pet novih okužb. 

Občini Starše in Markovci imata po štiri nove okužbe, Kungota, Kidričevo, Poljčane, Selnica ob Dravi in Majšperk pa po tri. 

Po dve novi okužbi so odkrili v občinah Ormož, Ruše, Miklavž na Dravskem polju, Pesnica, Gorišnica, Videm, Oplotnica in Benedikt. 

Po eno novo okužbo s koronavirusom so odkrili v občinah Rače - Fram, Lenart, Hajdina, Lovrenc na Pohorju, Trnovska vas, Cerkvenjak, Dornava in Sveta Ana. 

Brez novih okužb so občine Šentilj, Duplek, Juršinci, Cirkulane, Središče ob Dravi, Destrnik, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Makole, Zavrč, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Žetale, Podlehnik in Sveta Trojica v Slovenskih goricah. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice