Znova smo preverili pester izbor prostih delovnih mest v Mariboru in okolici. Preverite, ali se med naštetimi najde zaposlitev tudi za vas.

Vodja prodaje knjig

Organizacija Adriatikus Group išče osebo, ki bi vodila promocijo in prodajo knjig iz njihove založbe. Delo je fleksibilno, saj bi ga zaposlen opravljal od doma, in sicer do dve uri na dan. Od prijavljenih kandidatov pričakujejo sposobnost tekočega in uglajenega govora.

Traktorist

V podjetju Perutnina Ptuj zaposlijo traktorista, ki bi opravljal delo na področju poljedelstva - obdelavo tal, setev, oskrbo in varstvo rastlin, spravilo pridelkov, transport pridelkov in gnojil. 

Nudijo zaposlitev za polni delovni čas, pogoj pa je izobrazba iz smeri kmetijski tehnik, mehanik kmetijskih strojev, avtomehanik, ali druge podobne smeri. 

Upravljalec v polnilnici pijač

Novega sodelavca iščejo tudi v pivovarni Laško Union. Od prijavljenega kandidata zahtevajo četrto raven izobrazbe in osnovno znanje angleškega jezika. Če ste zanesljivi, natančni, imate dobre ročne spretnosti in ste dober timski delavec, vas vabijo, da se prijavite.

Varnostnik z orožjem

Podjetje Aktiva varovanje vabi v svoj kolektiv nove sodelavce na področju varovanja. 

Priložnost ponujajo tudi začetnikom, ki jim bodo omogočili mentorstvo in jih k delu priučili. Ob tem zagotavljajo vsa zaščitna sredstva, delovno obleko, zdravniške preglede, izobraževanja in usposabljanja za varno delo.

Voznik kombija

V podjetju Trenkwalder iščejo voznika dostavnega kombija. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas s tri mesečnim poskusnim delom. K prijavi vabijo kandidate z izkušnjami na področju prevozništva, potreben je izpit B kategorije in pripravljenost na opravljanje vozniškega izpita C kategorije.

Pismonoša

Nove okrepitve išče tudi Pošta Slovenije. Pismonoše za dostavljanje vseh vrst pošiljk in blaga iščejo v Mariboru in na Ptuju

Za delovno mesto je zahtevana nižja poklicna izobrazba in vozniški izpit B kategorije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice