Pri ptujski mestni tržnici se kmalu obeta še en ukrep za umirjanje prometa.

Končuje se 30-dnevno prehodno obdobje Odloka o ureditvi cestnega prometa na območju Mestne občine Ptuj in zakonov v zvezi z vožnjo, parkiranjem in ustavljanjem v območju za pešce.

Z Mestne občine Ptuj so sporočili, da bodo s ponedeljkom, 3. avgusta, na območju za pešce na Miklošičevi ulici uvedli potopni valj. Vstop z avtomobili oziroma tovornimi vozili bo tako mogoč le še z dovolilnico.

»Območje za pešce na navedenem območju bo zaprto (Miklošičeva ulica od križišča s Slomškovo ulico do Miklošičeve ulice 1), vstop v območje za pešce bo z dovolilnico možen mimo potopnega stebrička oziroma valja,« so napovedali na ptujski občini.

Takšen je urnik dostave

Dostava v prometu v območju za pešce je dovoljena vsak dan med 5. in 8. uro ter med 20. in 23. uro. Promet z vozili komunalnih služb zaradi zbiranja odpadkov je dovoljen vsak dan med 20.30 in 6. uro zjutraj.

Na Mestni občini Ptuj so povedali še: »Z uvedbo potopnega valja, v skladu s projektom obnove tržnice in sprejete celostne prometne strategije, umirjamo promet v območju prenovljene mestne tržnice.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Bibamj (nepreverjen)

Dostava do 8 ure....
Pol pa vi razložite gospe v trafiki,v občinski stavbi, da bo zdaj morala po robo,ki ji bo dostavljena po 8 uri,pač peš do potopnih valjev...
Aja, pri valjih tak ne moreš nikjer parkirat...
...da stanovalcev sploh ne omenjam...
#kdojetunor

Starejše novice