Foto: Mestna občina Ptuj, Facebook
Zaživelo je ptujsko drsališče, odprto bo vse do 10. januarja prihodnje leto. Pravljičnega sejma in prihoda tete Zime jutri zaradi slabega vremena ne bo.

Kljub napovedim, da bodo drsališče na Ptuju tudi letos postavili na dvorišču Minoritskega samostana, je led vendarle zavladal na še ne povsem dokončani ptujski mestni tržnici.

Danes ob 9. uri so pripravili slavnostno otvoritev Ledene vasi in drsališča. Popestrili so jo z animacijskim programom Bratov Malek, Rekreacijsko-ustvarjalnega društva Eleja.

Ptujsko drsališče bo obratovalo do 10. januarja prihodnje leto, zaprto bo le na prvi dan novega leta. Odprto bo vsak dan med 10. in 21. uro.

Slabo vreme je teti Zimi prekrižalo načrte

Z Mestne občine Ptuj so sporočili, da so zaradi slabega vremena odpovedali pravljični sejem in prihod tete Zime. Dogodek je bil planiran za jutri, 13. decembra. Otvoritev Party school busa kljub temu bo.

»Z ostalim programom, vključno s prazničnim sejmom, nadaljujemo v soboto, 14. decembra, kot je določeno v razporedu. Podrobnejše informacije bodo objavljene na družabnem omrežju Facebook,« so pojasnili na Mestni občini Ptuj.

Foto: Mestna občina Ptuj, Facebook

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice