Akciji zbiranja 'bakrenčkov', ki jo izvaja mariborsko društvo Up-ornik, pa se bo naslednji teden pridružila še akcija zbiranja odpadnega papirja.

Društvo Up-ornik s sedežem v Mariboru sestavlja ekipa prostovoljcev, ki skupaj gradijo zgodbo, ki temelji na želji po zagotavljanju večje enakosti, dostojnem življenju starejših ljudi in grajenju bolj solidarne družbe.

Ker želijo v omenjenem društvo pomagati še več posameznicam in posameznikom, so se odločili za akcijo zbiranja starega papirja. Dobrodelno akcijo bodo začeli naslednji ponedeljek, 22. marca in končali nekaj dni pozneje, v petek, 26. marca. 

Če želite tudi sami darovati odpadni papir, ga lahko pripeljete pred podjetje MIKRO+POLO, ki se nahaja na Zagrebški cesti 22 v Mariboru, kjer bo od naslednjega ponedeljka stal keson.

Pri tem v omenjenem društvo podarjajo, da lahko posamezniki v keson oddajajo samo tako imenovani mehki papir, med katerega sodijo časopisi, revije in reklame. Prosijo pa, da v keson posamezniki ne odlagajo plakatov, kartona in knjige.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice