Nedaleč od Maribora je na koruznem polju zrasel ta labirint!

So bili na delu Nezemljani? Ogromna gosenica, ki se je na tem polju spremenila v metulja? Kroglasta strela, ki so jo doslej uzrli le redki? Ne. Tokrat za pojasnilom ne stojijo teorije zarote.

Koruzni labirint v izmeri več kot 30.000 kvadratnih metrov je nastal pod okriljem društva Labirint, društva za promocijo kvalitetega preživljanja prostega časa.

Nenavaden, a zagotovo zanimiv tematski park v obliki koruznega labirinta se nahaja v Dravskem Dvoru pri Mariboru, skupaj z najmlajšimi pa ga lahko obiščete že to soboto ob 10. uri, ko ga bodo uradno odprli za vse radovedneže.

Včasih se je potrebno izgubiti, da bi našli pravo pot. (Foto: Nataša Drozg)

Alternativa »strmenju v telefone«

»S tematskim parkom koruzni labirint ponujamo prav to, možnost za kvalitetno preživljanje prostega časa, za stare in mlade, za družine, prijatelje ter za vse, ki želijo svoj prosti čas preživeti drugače,« pojasnjujejo v društvu za preživljanje prostega časa v naravi Labirint.

»Odločili smo se ponuditi alternativo preživljanju prostega časa v nakupovalnih središčih in za računalniki ter s pametnimi telefoni in tablicami v roki,« še pravijo v društvu in poudarjajo, da se bodo obiskovalci v labirintu kratkočasili »old school« igrami v naravi.

Se je še v kom prebudil pustolovski duh? (Foto: Nataša Drozg)
Namig za sobotni izlet.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice