Nasproti stare steklarske delavnice na Ptuju se je danes odprla prva pasja pekarna na Ptujskem.

Vsi lastniki štirinožnih kosmatinčkov so danes prišli na svoj račun, saj se je v centru Ptuja odprla prva pasja pekarna. Na otvoritvi so predstavili naravne, ročno izdelane pasje priboljške, ki so jih lahko brezplačno poskusili prisotni kužki. 

Vsem obiskovalcem ob otvoritvi podarjajo popust v višini desetih odstotkov na vsak nakup, ob nakupu vsaj enega izdelka pa kupci sodelujejo v nagradnem žrebanju za darilni paket priboljškov po izbiri in odejico za psa.

MoiBoi je sprva bil samo portal z nasveti za zdrave in vesele hišne ljubljenčke, sedaj pa so odprli še fizično pekarno. Ponujajo naravne, domače pasje priboljške iz svežega slovenskega mesa in domačih bio sestavin. Tako imajo v ponudbi beljakovinske priboljške z govejimi jetrci, priboljške s piščancem in tudi morske, vegi ter trening priboljške.

Zasluge za ime MoiBoi si jemlje kosmatinec lastnice Boi, saj so pred njegovo ime dali besedo Moi, ki francosko pomeni "moj". Logotip pa je v obliki pasje tačke, črka i v besedi Moi, pa se prelevi v pasji repek.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice