Resničnostni šov Kmetija se seli na novo lokacijo, a ostaja v Prekmurju.

Nova Kmetija se razprostira na kar tridesetih hektarjih površine, od česar so trije hektarji zagrajeni in se na njih snema nov šov, ki ga boste lahko jeseni gledali na POP TV. Gre za največjo televizijsko Kmetijo do sedaj, saj obsega kar sedem poslopij, od katerih je šest zgrajenih na novo in le eno je že bilo postavljeno. Produkcijska ekipa je opravila odlično delo, saj so gradili le dobre tri tedne in ustvarili pravo skandinavsko pravljico.

»Na posestvu ni signala za telefone in včasih sem si spisal več listov zapiskov, se usedel v avto, odpeljal 30 minut stran, da sem imel signal, se o vsem dogovoril in vrnil na gradnjo. To je bil velik manjko in je delo zelo upočasnjevalo,« so zapisali v sporočilu za javnost. 

Letošnja še bolj moderna Kmetija je sestavljena iz glavne hiše, v kateri so tri spalnice, kopalnica in odprt skupni prostor z moderno kuhinjo. Poleg osrednje hiše je majhna hišica z dvema posteljema za hlapca in deklo, kmetje imajo na voljo poslopje, ki služi kot delavnica, in hlev za živali. Nekaj zasebnosti najdejo v spovednici, dovolj zasebnosti pa bo tudi za veliko potrebo, saj je stranišče odmaknjeno od glavnega poslopja. 

Se še spomnite, kako so lani na stranišču kovali zarotniške načrte? No, očitno bo tudi letos dovolj prostora za to. Ko smo ravno pri intimnih zadevah, za higieno jim je letos na voljo polno opremljena kopalnica z dvema kadema in dvema stilsko dovršenima tušema. Na posestvu najdete tudi že obstoječe poslopje, ki bo namenjeno gostom. No, seveda je še kakšen skriti kotiček.

Pa živali? Na Kmetiji so že omenjeni konji, srnjad, divje svinje, krave in pavi. Med živalmi pa je tudi zvezda letošnje Kmetije koza Žuža, ki bo imela prav posebno vlogo. Le kakšno?

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice