Voziček v pritličju, ki naj bi ga s kislino polila soseda.
Polita kislina, risalni žebljički v otroškem vozičku ... Grozljive stvari se dogajajo v tem stanovanjskem bloku v Mariboru.

Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis Mariborčanke, ki naj bi ji soseda v enem izmed mariborskih blovskih naselij s kislino polila otroški voziček

»Po podani prijavi na policijsko postajo je bilo ugotovljeno, da ga je polila s kislino - peroksidom. Draga gospa, upam, da to pride do vas in da boste mirno spali. Hočem samo pokazati, kakšni gnoji živijo med nami,« je ob fotografijah uničenega otroškega vozička zapisala Mariborčanka.

Na Policijski upravi Maribor so potrdili, da primer obravnavajo

Kot je pojasnil tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl, so policisti Policijske postaje Maribor II so včeraj, 2. decembra 2020, prijeli dve prijavi poškodovanja otroških vozičkov na istem naslovu na Borštnikovi ulici v Mariboru. V teh dveh dejanjih ni bil poškodovan nihče.

Že 20. novembra 2020 pa so prejeli obvestilo, da naj bi v otroškem vozičku na tem naslovu našli tudi risalne žebljičke.

Policisti vsa opisana dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila. Ob tem pozivajo vse, ki so bili morebiti na tem naslovu oškodovani s poškodovanjem njihovega imetja ali s kakšnim drugim nevarnim dejanjem, ali bi o teh dejanjih lahko dali koristne informacije, naj se jim javijo na telefon 02 429 26 00, lahko pa pokličejo tudi na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Stanovanjsko naselje, kjer se je odvijal nenavadni prizor.
V polivanju kisline jo je skupil še en otroški voziček, parkiran tik ob prvem.
V otroškem vozičku na tem naslovu pa so pred dnevi našli tudi risalne žebljičke.
Policisti vsa opisana dejanja preiskujejo in o njih zbirajo obvestila.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice