Tudi Europark Maribor je doživel svojo polnoletnost - na včerajšnji dan, 18. avgusta, je največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije praznovalo 18 let svojega delovanja.

V ta namen pa pripravilo pestro dogajanje v družbi znanih Slovencev. Ekipa Mariborinfo se je odpravila najprej v Europark, kjer so se učili veščin ličenja v šoli Indire Ekić. Poleg 30 izžrebanih srečnic in njihovih prijateljic jih je simpatična Štajerka naučila, kako ustvariti dnevni make-up za začetnike, nato pa tak videz v treh minutah in treh potezah nadgradila v večernega.

Za Mariborinfo je tudi priznala, da je šlo za njeno prvo večjo šolo ličenja, medtem ko je njej učenje omenjene veščine šlo odlično od rok.

Nato pa so se odpravili na Trg Leona Štuklja, kjer se je začelo veliko praznovanje rojstnega dne, in sicer z že kar tradicionalnim koncertom ob 20. uri. Na oder je stopil priljubljeni slovenski raper Challe Salle s skupino, za njim pa so se po odru razporedili člani svetovno znane vokalne zasedbe Perpetuum Jazzile.

Dogajanja se je udeležilo veliko število Mariborčanov, med njimi tudi kar nekaj znanih Slovencev, rojstnodnevni program pa je povezoval simpatični Štajerec in priljubljen voditelj Marko Potrč.

FOTO in VIDEO: Janez Leskovar

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

pipirire14

priložnosti za vaše projekte

Za vse vaše vloge za posojila, to zahteva obnovitev vašega podjetja, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup doma, ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5 000 do 10 000 000 EUR s stopnjo 3% na leto in v trajanju od 1 do 30 let. Prosim, stopite v stik z mano za več informacij. prosim kontaktirajte me.
E-pošta: [email protected]
Viber: +22 995 608 568

Starejše novice