Včerajšnji Kurentanc je zaznamovala blamaža, ki so si jo privoščili gostitelji prireditve.

Letošnji Kurentanc dan po dogodku odmeva, kot še nikoli doslej. A ne v pozitivnem smislu. Na družbenih omrežjih se vrstijo ogorčeni komentarji udeležencev, ki so kljub kupljenim vstopnicam ostali pred zaprtimi vrati.

Gostitelj dogodka Klub ptujskih študentov je namreč očitno prodal preveč kart. Nova karnevalska dvorana Qcenter je bila še pred polnočjo prepolna, ker pa bi bila sicer ogrožena življenja udeležencev so okrog polnoči najprej upočasnili in nato zaprli vhod v dvorano. Pred vrati je tako po neuradnih ocenah udeležencev ostalo vsaj 500 ljudi s kupljenimi vstopnicami, po nekaterih navedbah celo tisoč, po podatkih organizatorja, pridobili so jih od varnostne službe, pa okrog 200. 

Varnostnikom pomagala tudi policija

Pred vhodom so varnostniki z ograjo zadrževali ogorčene nesojene obiskovalce Kurentanca, pri tem pa jim je morala pomagati celo policija. Ljudje s kupljenimi vstopnicami so tako ostali pred dvorano sredi snega, kažejo jezni odzivi na družbenih omrežjih.

Za dodatna pojasnila smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, Klub ptujskih študentov, Javni zavod za turizem Ptuj in Prireditve d.o.o., ki je organizator dogajanja v karnevalski dvorani Qcenter. 

Na incident se je že odzval gostitelj Kurentanca, Klub ptujskih študentov, in sicer v uradni dogodek na Facebooku. Prav tako se je na neljub dogodek odzvala Jasmina Kokol iz podjetja Prireditve d.o.o., njen odgovor preberete tukaj.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

partizan (nepreverjen)

V mojih časih bi tukaj nekomu jebali mater,,,sedaj se pa samo nekaj prčka in mrčka in nobene odgovornosti,,Kupci kart, ki niso mogli na prizorišče, bi morali organizatorja tožiti za mastne pare,,Pomeni tožiti za duševne bolečine,,, cena karte je še najmanjši problem,,,tožiti za izgubljen čas,,, tožiti zaradi zasmehovana sosedov, da so ostali zunaj,, In če bi zadeva potekala v tej smeri, organizator nikoli nebi naredil takšnega sranja, da se norčuje iz kupcev kart , ter izjavlja,, zakaj pa niste prej prišli.,,,,

Starejše novice