Foto: Mediaspeed
V Radencih se je dvanajst kandidatk potegovalo za najlepšo v Sloveniji.

Minuli petek so v Radencih okronali Miss Turizma Slovenije 2022. Na končnem izboru je sodelovalo dvanajst finalistk, ki so jih izbrali izmed vseh prijavljenih deklet.

Dekleta so se morala na izboru večkrat preobleči in se po modni brvi predstaviti v različnih oblekah in modnih dodatkih.

Miss Turizma Slovenije je postala Prekmurka

Miss Turizma Slovenije 2022 je postala Inja Lebar iz Turnišča, ki pravi, da zmage ni pričakovala.

»Zmage med vsemi kandidatkami iskreno nisem pričakovala,« je dejala novopečena miss in nadaljevala: »Šele nekaj ur po razglasitvi sem se začela zavedati, da sem prav jaz tista, ki bo nosila ta naziv.«

Prijavila se je na pobudo mentoric manekenske šole

Na izbor za Miss Turizma Slovenije se je prijavila na pobudo mentoric iz menekenske šole Glammodels

»Hvaležna sem za to izkušnjo. Ker je to moje prvo tovrstno tekmovanje, mi zmaga pomeni ogromno,« pravi Lebarjeva in dodaja: Ta zmaga bo imela v mojem spominu prav posebno mesto.

Miss Radia Zeleni val je postala Katarina Sever, medtem ko je druga spremljevalka izbora Miss Turizma postala Anita Švajger.

Zmagovalka potuje na Kitjasko

Inja Lebar bo, kot zmagovalka slovenskega izbora odpotovala na Kitajsko, kjer bo potekal svetovni izbor za Miss Tourism World.

»Iskreno sem malo nervozna, hkrati pa se potovanja na drugi konec sveta že neizmerno veselim,« pravi Prekmurka in dodaja: »Vem, da bo zame to nepozabno doživetje. Prepričana sem, da se bom domov vrnila z lepimi spomini.«

Študentka prava za konec sporoča, da želi uspešno zaključiti svojo študijsko pot, a da hkrati želi ostati tudi v manekenstvu.

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice