Vir: Instagram profil Gležnji Gleženjčki
Humor ni nikoli odveč, v precej turobnih zimskih epidemičnih časih pa pride še toliko bolj prav.

Družbeno omrežje Instagram je pogosto podvrženo kritikam, češ da slabo vpliva na samopodobo in počutje uporabnikov, ki so zaradi spremljanja življenja slavnih in bogatih s svojim življenjem (še bolj) nezadovoljni. 

A vse je odvisno od tega, komu sledite. Zapolnite si časovnico s profili, ki vas bodo dnevno spravljali v smeh. 

Poleg klasičnih »zlomov«, ki nasmejijo, in z ljubljansko govorico povezanega profila In Ljubljana we don't say (v slovenskem prevodu V Ljubljani ne rečemo), je eden izmed tistih, ki vas bo zagotovo nasmejal, imenovan Ljubljanski gleženjčki

Za kaj pravzaprav gre?

Če profila še ne poznate, ste zagotovo v prestolnici naleteli na tiste, ki pri nošenju kratkih nogavic vztrajajo vse leto. Tudi v dežju, snegu in mrazu. 

Zabavni profil se je razvil prav iz tega – čudenja nad pojavom, ki je v Ljubljani precej pogost. Fotografije nog z golimi gležnji pa pospremijo s humornimi slengovskimi zapisi.

Fotografijam, ki jih upravljalcem profila lahko v zasebno sporočilo posredujete tudi vi, pa je pogosto dodana temperatura, pri kateri je bila posneta. Za dramatičen učinek in jasno sporočilo, da je bilo v času fotografiranja zunaj res mrzlo.

O tem, da se nad fotografijami golih gležnjev zgraža kar nekaj ljudi oziroma jih te vsaj zabavajo, priča dejstvo, da ima profil na Instagramu nekaj manj kot 3000 sledilcev.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice