Mestna občina Ptuj je končala obnovo igrišča za avtobusno postajo.

Prenova športnega igrišča za avtobusno postajo, ki se je začela avgusta letos, je končana. Delno je projekt financirala tudi Fundacija za šport, ki je prispevala približno polovico sredstev.

 V sklopu del je bilo urejeno odvodnjavanje, preplastili so košarkarsko igrišče in podlago za učenje rolanja, kotalkanja,  zamenjali košarkarske table in obroče, postavili klopi in koš za smeti, narejena pa je bila tudi predpriprava za postavitev otroških igral v letu 2018, kjer bo znotraj projekta odstranjen del uničene asfaltne podlage in nadomeščen s prodcem. Prav tako so zazelenili del uničenega asfalta in uredili zelenje okrog igrišča.

Preberite še

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

financiranje p… (nepreverjen)

financiranje posameznikov

Našel sem se nasmeh zahvaljujoč temu gospodu Tetičkoviću Marjanu, da sem dobil posojilo v višini 150.000 evrov, trije moji kolegi pa so brez težav dobili tudi posojila tega gospodarja. Svetujem vam, da nikogar ne zavede, če želite dejansko zaprositi za posojilo za vaš projekt in katero koli drugo. To sporočilo objavljam, ker me je g. Tetičković Marjan dobro s tem posojilom. S prijateljem sem srečal ta pošten in velikodušen gospod, ki mi je dovolil, da si dobim to posojilo. Zato vam svetujem, da se obrnete na njega in vam bo zadovoljil vse storitve, ki jih boste vprašali.
Tukaj je njegov e-poštni naslov: [email protected]
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan
hvala

Starejše novice