Iščete stanovanje ali hišo? Nekaj nepremičnin na Ptuju in v okolici bo v prihajajočih tednih mogoče kupiti na spletnih dražbah.

Stanovanjska vila v Ormožu 

Na dražbi se prodaja masivna stanovanjska hiša, zgrajena leta 1905. Nepremičnina se nahaja v naselju Ormož ob vpadnici iz ptujske smeri. Leta 2005 je bil objekt delno prenovljen in je priključen na javni vodovod, elektriko, telefonijo, plinovod. 

Vrednost nepremičnine znaša 373 tisoč evrov, izklicna cena je 261.100 evrov in se na dražbi povečuje za 1000 evrov.

Hiša v Spuhlji, ki je potrebna obnove

Na dražbi se bo prodajalo tudi stavbno in kmetijsko zemljišče s stanovanjsko hišo na naslovu Spuhlja 16/b, Ptuj. Stavba je bila zgrajena leta 1975, dostop je zagotovljen po javni asfaltni cesti. Hiša je podkletna, zidana, z vmesnimi betonskimi stropovi, z visokim pritličjem in mansardo. Stavbno pohištvo, tlake in okna je treba v celoti obnoviti, prav tako fasado. 

Vrednost nepremičnine znaša 42.300 evrov, izklicna cena je 29.610 evrov in se na dražbi povečuje za 1500 evrov.

Poslovno-stanovanjski objekt v Ormožu

Na prodaj je tudi stavba na Kolodvorski cesti 1 v Ormožu, ki je bila zgrajena leta 1960. Stavba predstavlja obnovljen poslovno – stanovanjski objekt v samem centru mesta Ormož. Leta 2003 je bila stavba obnovljena v celoti, leto kasneje tudi fasada. Objekt obsega klet, pritličje, etažo in delno izkoriščeno mansardo. Ob objektu so zagotovljena parkirna mesta za potrebe poslovnih prostorov.

Objekt ima urejen video in alarmni nadzor. V stavbi je urejeno centralno ogrevanje, vodovod, elektrika, kanalizacija ter kabelska TV. Objekt je luksuzne izvedbe, vendar so opazni znaki staranja, obrabe in pomanjkanja vzdrževanja. Na parceli se nahaja ribnik, ki ni urejen in vzdrževan.

Vrednost nepremičnine znaša 323 tisoč evrov, izklicna cena je 242.250 evrov in se na dražbi povečuje za 10.000 evrov.

Stanovanjska hiša v Krčevini pri Ptuju

Na dražbi bo na prodaj tudi stanovanjska hiša na Klepovi ulici 37. Stavba je bila zgrajena leta 1990 in je delno prenovljena. Leta 2000 so prenovili streho, leta 2006 pa še fasado. Hiša obsega klet, pritličje in mansardo. Pritličje je v celoti urejeno za bivanje, uvoz je iz lokalne asfaltne ceste.

Vrednost nepremičnine znaša 205.500 evrov, izklicna cena je 143.850 evrov in se na dražbi povečuje za 3000 evrov.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Bojan (nepreverjen)

Če objavljate te zadeve, poskrbite da bodo ažurne. Vsaj tista v Krčevini ni več aktualna, je umaknjena.
Lp

Starejše novice