Znova smo preverili, kakšen je trenutni izbor prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, morda pa katero izmed njih čaka ravno na vas.

Avtoklepar, avtoličar

Delavca za opravljanje ličarskih in karoserijskih kleparskih popravil na industrijskih vozilih iščejo v podjetju Parkelj. Nudijo možnost osebnega rasti in dodatnega usposabljanja ter izobraževanja v tujini.

Od prijavljenjih kandidatov pa med drugim pričakujejo izkušnje na področju servisiranja, vozniški izpit B kategorije, skrb za ločevanje odpadkov.

Pralec hlevov

Perutnina Ptuj k skupnemu ustvarjanju vabi novega sodelavca na proizvodnem področju. Kandidati morajo imeti opravljen izpit za B in F kategorije motornih vozil.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

 • pranje in razkuževanje perutninskih hlevov in silosov z visokotlačnimi pralnimi agregati,
 • razkuževanje perutninskih hlevov s traktorjem in traktorskim pršilnikom,
 • čiščenje predprostorov in okolice hlevov,
 • urejanje okolja poslovnih objektov.

Vodja gozdnega obrata

Družba Slovenski državni gozdovi razpisuje prosto delovno mesto za vodjo gozdarskega obrata. Z izbranim kandidatom/kandidatko bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovni časom in poskusnim delom šestih mesecev. Prijavljeni kandidati morajo imeti višješolsko strokovno izobrazbo gozdarske smeri in eno leto delovnih izkušenj.

Med nalogami vodje gozdnega obrata so:

 • planiranje, vodenje in organiziranje dela organizacijske enote,
 • načrtovanje in usklajevanje letnih programov dela,
 • sodelovanje pri postopkih urejanja nepremičnin,
 • podajanje predlogov za prodajo in nakup gozdnih zemljišč,
 • zagotavljanje in nadziranje ukrepov za varno delo in drugo.

Rezalec, vrtalec, brusilec betona in drugih gradbenih materialov

Podjetje Miral iz Ptuja zaposli dva delavca. Delovne izkušnje so dobrodošle niso pa obvezne. Od kandidata pričakujejo poštenost, urejenost, odgovornost, zanesljivost, pozitiven odnos do dela, natančnost, izoblikovane ročne spretnosti, pripravljenost na izobraževanje, dobro zdravstveno stanje, fizično moč in vozniški izpit B kategorije.

Vodja komercialne službe

V podjetju Nigrad zaposlijo vodjo komercialne službe. Zaželena je gradbena stroka in izkušnje v gradbeništvu. Znanja, ki jih pričakujejo od prijavljenih kandidatov, so: obvladovanje tujega jezika za strokovne namene, usposobljenost za samostojno uporabo zakonodaje in predpisov, usposobljenost za poglobljeno tekoče individualno spremljanje stroke.

Prodajalec v trgovini

Sodelavca iščejo tudi v trgovini Živex v Miklavžu na Dravskem polju. Naloge zaposlenega obsegajo prodajo in svetovanje strankam v trgovini ter skrb za urejenost trgovine. Zaželjena je končana srednja trgovska šola ali izobrazba kmetijski oziroma vrtnarski tehnik.

Poslovni asistent

Energoconsulting v svoje vrste vabi osebo z visoko mero osebne odgovornosti in podobnih vrednot za opravljanje del poslovnega asistenta.

Delo poslovnega asistenta med drugim obsega: 

 • opravljanje vseh administrativno-tehničnih del za potrebe družbe,
 • operativna pomoč pri izvajanju nalog ključnih procesov v družbi,
 • komuniciranje s poslovnimi partnerji,
 • zbiranje in urejanje gradiv, urejanje poslovne korespondence in dokumentacije,
 • obdelovanje informacij, evidentiranje in shranjevanje podatkov, zapisov in dokumentacije.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

kleparstvo (nepreverjen)

Klepar se izgleda kar splača biti https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/kleparstvo/kleparstvo-cena-trendi… Sicer ne vem, če te cene res štimajo? Poznam pa kar nekaj kleparjem, katerim nej hudo te dni, veliko je dela, pošteno plačilo, itd...

Starejše novice