Za vas smo poiskali nekaj svežih prostih delovnih mest na Ptuju in okolici.

Za vas smo izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest na območju Ptuja. Ponudba je pestra, ponuja se kar nekaj delovnih mest, a boste za to morali izpolniti številne zahtevane pogoje.

Učitelj likovne umetnosti, računalničar – organizator informacijskih dejavnosti

Osnovna šola Cirkulane Zavrč išče učitelja predmetnega pouka – likovne umetnosti. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas, za določen čas oziroma do vrnitve delavke z bolniškega dopusta. Kandidati morajo obvladati slovenski jezik ter  imeti osnovno računalniško znanje. Prav tako pa v omenjeni osnovni šoli iščejo računalničarja – organizatorja informacijskih dejavnosti. Ponujajo zaposlitev za skrajšan delovni čas, 9 ur tedensko za dobo enega leta, od 1. januarja 2018 do 31. decembra 2018. 

Višji finančni kontrolor 

Finančni urad Republike Slovenije išče v Finančnem uradu Ptuj višjega finančnega kontrolorja v oddelku za davek na dodano vrednost in drugo obdavčitev. Zahtevana izobrazba je višješolska oziroma višja strokovna. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, pogoj pa je 6 mesecev izkušenj. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s končano ekonomsko, pravno ali upravno smerjo izobrazbe.

Psiholog

V Zdravstvenem domu Ptuj potrebujejo psihologa, ki bi delal na področju psihodiagnostike ter individualne in skupinske terapije. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za dobo 6 mesecev. Kandidat mora imeti opravljen strokovni izpit in dve leti izkušenj.

Delo v administraciji

Podjetje E-MONT iz Ptuja, ki se ukvarja s montažo industrijskih strojev in naprav, išče administrativnega delavca za polni delovni čas, za določen čas, 3 mesece. Kandidat mora imeti pet let izkušenj ter osnovno znanje hrvaškega jezika ter dobro znanje nemščine.

Viličarist

Na Ptuju iščejo viličarista, kateremu nudijo redno zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja. Kandidata bi zaposlili za polni delovni čas. Od kandidata pričakujejo, da ima ustrezne delovne izkušnje ter opravljen izpit za viličarista. Podjetje nudi redno in stimulativno plačilo.

Mercator išče prodajalko

V podravski regiji vabi Mercator med svoje sodelavce osebo, ki ima dokončano trgovsko šolo oziroma zaključeno IV. stopnjo izobrazbe, potrdilo o nekaznovanosti in je pozitivno naravnana. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas, s trimesečnim poskusnim delom. Na delovno mesto se lahko prijavite kar tukaj, za dodatne informacije pa pokličete na telefonsko številko 01/560 14 04 ali 01/560 32 25.

Pismonoša na Ptuju

Pošta Slovenije išče pismonošo s strokovno izobrazbo, vsaj nižjo poklicno izobrazbo. Od kandidata zahtevajo vozniški izpit B kategorije ter sposobnostjo vožnje mopeda. Delovne izkušnje niso pogoj, ponujajo pa zaposlitev za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja ter redno plačilo.

Vodja gostinskega obrata na Ptuju

Slorest vabi k sodelovanju vodjo gostinskega obrata, ki dobro pozna delo v gostinstvu in ima izkušnje na področju vodenja poslov v gostinstvu. Zahtevana izobrazba je živilski tehnolog, gostinski tehnik, višja/visoka gostinska šola ali economist z izkušnjami vodenja obrata. Kandidat mora imeti najmanj 3 leta izkušenj na področju vodenja poslov v gostinstvu ter vodenju večje ekipe. Prav tako mora dobro poznati področje gastronomije ter delo z računalnikom.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice