Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Pomočnik v tiskarni

Podjetje Tenovis v Mariboru išče zanesljivega, vestnega in natančnega sodelavca z dobrimi delovnimi navadami za delo pomočnika flexo tiskarja.

Ker gre za fizično zahtevno delo imajo prednost pri razpisu kandidati moškega spola.

Delo obsega pomoč tiskarjem pri rokovanju z materiali, vzdrževanje in čiščenje strojev in delovne površine okoli strojev, rokovanje s tiskovnimi cilindri in mešanje barv. 

Zidar

V podjetju Drava vodnogospodarsko podjetje Ptuj išejo zidarja, ki se bo ukvarjal z zidanjem vseh najzahtevnejših konstrukcij, opravljal vsa betonerska dela in izdeloval omete, izolacije in fasade.

Pričakujejo vozniški izpid B-kategorije in 12 mesecev delovnih izkušenj.

Računovodja

V podjetju Nucleus plus v Mariboru iščejo računovodjo.

Delo bo obsegalo vodenje poslovnih knjig, obračun plač in drugih osebnih prejemkov, pripravo davčnih obračunov in pripravo letnih in medletnih poročil.

Pričakujejo univerzitetno ali visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri in tri leta delovnih izkušenj na področju računovodstva.

Prodajalec

V podjetju Blažič robni trakovi iščejo prodajalca.

Naloge in odgovornosti zaposlenega bodo skrb za urejenost prodajnega asortimana v trgovini, strokovno in tehnično svetovanje strankam in skrb za urejenost trgovine.

Od kandidata pričakujejo prodajne sposobnosti, dobre komunikacijske sposobnosti in sposobnost delovanja pod stresom.

Voznik tovornjaka

Podjetje Kolektor gradbeništvo v Mariboru išče voznika tovornjaka.

Delo bo obsegalo upravljanje vseh vrst tovornih vozil za potrebe gradbišč v skladu z dovoljenji in kompetencami delavca in odpravljanje manjših napak na vozilih.

Pričakujejo najmanj vozniški izpit C-kategorije, za zahtevnejše prevoze tudi drugih ustreznih kategorij in najmanj eno leto delovnih izkušenj na primerljivih delovnih mestih.

Grafični oblikovalec

V mariborskem podjetju E. Leclerc zaposlijo grafičnega oblikovalca.

Kandidat se bo ukvarjal s kreiranjem in izvedbo dekoracije v trgovini in galeriji, trženjem oglaševalskih površin, dekoracijo, opremljanjem in urejanjem blaga, polic, košar in drugih elementov prodajnega in razstavnega prostora.

Ob rednem izplačilu plače ponujajo tudi variabilni del plače, razgibano delovno okolje in možnost osebnega razvoja.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice