Še vedno pogledujete za novimi delovnimi mesti? Izbrskali smo jih nekaj, ki se ponujajo na Štajerskem in morda čakajo prav vas ...

Ponovno smo izbrskali nekaj zanimivih delovnih mest, ki čakajo potencialne kandidate. Lepo vreme spodbuja podjetja k iskanju delavcev, na Štajerskem pa se išče tudi negovalce, bolničarje in farmacevte.

No, na delo za okvirnih 1.800 evrov pa lahko skočite tudi do Nemčije.

Obožujete vonj knjig?

V Knjižnici Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica iščejo knjižničarja, ki bi skrbel za knjižnično gradivo, njegovo izposojo in vračilo ter obiskovalce knjižnice. Pri tem bi tudi sodeloval pri knjižničnih projektih in dejavnostih ter nekatere druge naloge, primerne kompetencam zaposlenega.

Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev, potrebne pa so enoletne delovne izkušnje in vozniški izpit B-kategorije.

Prijava je mogoča do 12. aprila.

Raje v tujino za okoli 1800 evrov mesečne plače?

Podjetje Taja Ems iz Pesnice išče kandidata ključavničarja, ki bi bil pripravljen na delo odpotovati do Nemčije. Gre za ključavničarska dela pri elektromontaži.

Delo je za nedoločen čas, izkušnje tako rekoč niso potrebne (enomesečne), kot pa je zahtevan vozniški izpit. Dopoldansko delo je okvirno plačano 1.800 evrov bruto.

Prijava mogoča do 4. maja.

Razvojni inženirji, pozor! 

Na Institutu informacijskih znanosti v Mariboru iščejo razvojnega inženirja, ponujajo pa se kar štiri tovrstna delovna mesta. Institut zaposluje do 15. 9. 2020, ob te pa je navedenih kar nekaj pogojev, ki jih morajo potencialni kandidati izpolnjevati.

Kandidati naj vloge pošljejo do 15. aprila.

Čiščenje dijaškega doma v Mariboru

Za čiščenje prostorov Dijaškega doma na Smetanovi ulici v Mariboru se išče čistilca, ki bi nadomestil delavca na bolniški. Delo je dopoldansko.

Vlogo je treba poslati do 9. aprila.

Fizioterapija na domu?

Therapia, fizioterapija na domu, išče fizioterapevta, ki bi obiskoval paciente in jim nudil terapije. Gre predvsem za bolnike, ki okrevajo po možganski kapi, za parkinsonove bolnike, nepokretne in starejše.

Seveda je za to potreben vozniški izpit in ustrezna izobrazba.

Vsi primerni in zainteresirani lahko pošljete prijavnico do 12. aprila.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice