Znova smo zbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest na Ptuju in bližnji okolici.

Še zadnjič letos smo izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest, ki so trenutno na voljo na območju Ptuja in okolice. Ponudba je raznolika, kar nekaj delodajalec ponuja zaposlitev za nedoločen čas, a boste za to morali izpolniti pogoje, ki jih zahtevajo delodajalci. 

Električar

V podjetju Dom El Pro elektro storitve iščejo dve osebi za izvajanje elektroinštalacij ter montažo električnih naprav in napeljav. Ponujajo zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas s 3 mesečnim poskusnim rokom.. Zahtevajo najmanj 6 mesecev delovnih izkušenj. Okvirna plača bi bila 805 evrov bruto.

Sociolog za kadrovsko-pravna dela

V Talumu Tovarna aluminija Kidričevo iščejo osebo z visokošolsko univerzitetno izobrazbo na področju sociologije in študija kultur, ki bi opravljala kadrovsko-pravna dela. Zaposlitev bi trajala 12 mesecev. Zahtevajo pa pasivno znanje tujega jezika ter funkcionalno-strokovna znanja. 

Kalkulant

Podjetje iz Ptuja za nedoločen čas zaposli osebo z višješolsko izobrazbo na področju gradbeništva, ki bi delala na področju kalkulacij. Zahtevajo tri leta delovnih izkušenj, poznavanje izdelave gradbenih kalkulacij, gradbenih normativov ter gradbenih materialov in storitev. Poskusno delo bi trajalo šest mesecev.

Sodniški pomočnik za področje izvršbe

Na Okrožnem sodišču na Ptuju iščejo pravosodnega sodelavca, sodniškega pomočnika za področje izvršbe. Zahtevana je srednja strokovna, srednja splošna izobrazba ter da se opravi izpit iz sodnega reda v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim rokom dveh mesecev. Več o razpisanem prostem mestu si lahko preberete tukaj.

Računovodja in tajnik

V osnovni šoli Videm iščejo računovodjo in tajnika. Ponujajo zaposlitev za določen čas, dokler se odsotna delavka ne vrne. Zaposlili bi za skrajšan delovni čas – 20 ur tedensko. Zahtevajo višjo strokovno izobrazbo s ekonomske smeri ter eno leto delovnih izkušenj.

Srednja medicinska sestra v ambulanti

V Zdravstvenem domu Ptuj zaposlijo srednjo medicinsko sestro – pripravnico s srednjo strokovno izobrazbo s področja zdravstvene nege in oskrbe. Zaposlitev, ki jo ponujajo, je za določen čas, 6 mesecev. Prijava je možna le še danes.

Tehnik na terenu

Telemach išče tehnika na terenu, ki bi izvajal konfiguracijo, montažo in vzdrževanje fiksnega dela omrežja, odpravo napak na omrežju ter izvajal dežurstva izven delovnega časa. Pričakujejo srednješolsko izobrazbo, natančnost pri delu, odgovornost ter samostojnost. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas in redno plačilo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice