V občini Sveta Trojica v Slovenskih goricah so s serijo koncertov, ki so jih pripravili ta konec tedna, marsikateremu domačinu narisali nasmeh na obraz.

Danes pa sta trojiški župan David Klobasa in glasbenik Luka Sulić na svojem Facebook profilu objavila žalostno novico - današnji koncert Luke Sulića je odpovedan.

»Zaradi pozitivnega brisa pri članu ekipe glasbenega izvajalca, ki sicer ne kaže znakov bolezni in bi v Sveti Trojici nastopal šele danes zvečer, odpovedujemo nocojšnji koncert Luke Sulića,« je prek družbenih omrežij sporočil David Klobasa.

Zapisal je še, da sta »varnost in zdravje ljudi na prvem mestu, zato smo nemudoma sprejeli takšno odločitev, po tem, ko smo s strani izvajalca bili o tem obveščeni. Prav tako je sam koncert brez dotičnega člana izvajalca neizvedljiv.«

Ob tem pa je še poudaril, da so »na preteklih dveh koncertih skrbno upoštevali vse zaščitne ukrepe in ponosni smo, da so se tudi obiskovalci obnašali odgovorno. In prav iz odgovornosti odpovedujemo nocojšnji koncert.«

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Mario (nepreverjen)

kaj ko ze vtrojici korono

Starejše novice